Bedrijf verkopenBedrijf kopenInformatie voor adviseursRosaVieMarktinformatie en transactiesAdviseursoverzichtOver Ons

Ik wil mijn bedrijf nu of op termijn verkopen

   Ik wil mijn bedrijf op termijn verkopen
   Dienstverlening verkopers
   Database met kandidaat kopers
   Database aangeboden bedrijven
   Gratis nieuwsbrief aanvragen
   Het overnamestappenplan
   Algemene voorwaarden Verkopers

Partners

RetailRijk
RetailRijk


CRA /Frankrijk
Cedants et Repreneurs d\'Affairs


Sowaccess
Groupe Sowalfin / Waalse regering


RosaVie
Voor een succesvolle Overname na de deal


Transeo
European Associaton in SME Transfers

 
  Home > Ik wil mijn bedrijf nu of op termijn verkopen > Dienstverlening verkopers

Dienstverlening verkopersDe verkoop van uw bedrijf is een van de belangrijkste stappen in uw leven. Het is daarom belangrijk om dit goed voor te bereiden. MKBase is dé overnamebeurs van de Benelux en kan u bijstaan in elke fase van het overnametraject.

Het vinden van een juiste adviseur
Een bedrijfsovername zult u in het algemeen niet vaak tegenkomen. De ervaring van een overnameadviseur kan dan het verschil maken. Toch heeft elke adviseur weer zijn eigen specialisme. MKBase verwijst u kosteloos door naar een adviseur die voor uw branche en uw fase in het overnametraject het meest geschikt is.

Een database met ter overname aangeboden en gezochte bedrijven
MKBase heeft het grootste bestand van potentiële kopers in de Benelux. Dit zijn zowel Management Buy-in kandidaten (MBI), strategische kopers of investeerders. Doordat ook onze kopers ingeschreven en gescreend zijn brengen wij u ook alleen in contact met partijen die daadwerkelijk interesse hebben in uw bedrijf en het ook kunnen betalen. Dit voorkomt dat uw vertrouwelijke gegevens bij “kijkers” terechtkomen, waardoor het bekend wordt dat u uw bedrijf wil verkopen.

Toegang tot exclusieve kopers
Niet alle kopende partijen willen hun interesse middels een advertentie kenbaar maken. Dit kan zijn omdat ze in een nichemarkt opereren, heel erg gericht zoeken of een andere reden. MKBase matcht deze kopers echter wel actief met uw bedrijf. Wanneer wij denken dat het interessant is om met een dergelijke partij kennis te maken, krijgt u als verkoper de gegevens van de mogelijke koper.

Voorsprong op de concurrentie door marktinformatie
Sinds haar oprichting in 2001 heeft MKBase een unieke database opgebouwd met een schat aan informatie over de overnamemarkt in het MKBsegment. Te denken valt hierbij aan overnametrends, samenstelling van overnameprijzen, interesse van kopers, welke bedrijven worden gezocht en welke juist aangeboden,etc... Middels een maandelijkse sectormail houden wij de leden op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen de verschillende branches

Toegang tot investeerders
Soms wilt u niet verkopen, maar bent u op zoek naar (extra) kapitaal. MKBase biedt u de mogelijkheid om voor elke fase met de juiste investeerder in contact te komen. Of het nu gaat om kapitaal voor een nieuwe bedrijfsactiviteit of om een investering om (tijdelijke) liquiditeitsproblemen op te lossen.


Neem contact met mij op

Aanhef
Naam *
E-mail adres *
Telefoon
Bedrijfsnaam
Opmerkingen